“De Linge”     Oostkapelle

Horse shampoo 500 ml / 5 liter                    

 

Green XL Horse Shampoo is een geconcentreerde biodegradeerbare schuimreiniger, verrijkt met probiotica. Green XL Horse Shampoo heeft een sterke dubbele werking voor een optimale hygiëne:

 

Horse leg cleaner 500 ml / 5 liter

 

Green XL Horse Leg Cleaner is een geconcentreerde biodegradeerbare reinigingsvloeistof, verrijkt met probiotica. Green XL Horse Leg Cleaner kan toegepast worden voor de reiniging van de benen van het paard. Green XL Horse Leg Cleaner heeft een sterke dubbele werking voor een optimale hygiëne. Doordat je dit product niet uitspoelt heeft dit een langdurige werking en optimale bescherming

500 ml € 12,95

5 Liter € 79,95

500 ml € 19,95

 

5 Liter € 79,95

 

500 ml € 19,95

5 Liter € 79,95

Horse Stable Stabilizer 500 ml / 5 liter

 

Green XL Horse Stable Stabilizer is een sterk geconcentreerde biodegradeerbare vernevelvloeistof, verrijkt met probiotica. Green XL Horse Stable Stabilizer verlengt de werking van Horse Stable Cleaner. Na verdunning kan het product toegepast worden op de paardenverblijven.

 

200 ml € 14,95

Universal Cleaner 200ml

 

Als uw paard in goede gezondheid verkeerd wilt u toch niet meemaken dat deze wordt besmet door schimmels en/of bacteriën? Green XL Universal Cleaner is toepasbaar op alle accessoires die u gebruikt bij het paardrijden: Caps, laarzen, borstels, dekens, etc.

Green XL Universal Cleaner reinigt op basis van probiotica, waardoor schimmels/bacteriën worden verwijderd en dus ook alle hinderlijke geuren.

Op 1 ml. Universal Cleaner zitten minimaal 50 miljoen goede bacteriën die er voor zorgen dat de voedingsbron van de slechte bacteriën verdwijnt.

 

150 ml € 16,95

Skin Care & Repair 150ml

 

Probiotische Skin Care & Repair. Helpt zeer goed de huid te verzachten en te voeden. Resulteert in een gezonde huid en verwijdert acne, verzorgt en verzacht Psoriasis en eczeem. Dagelijks te gebruiken. Voor mens en dier

 

Green XL vloeibaar wasmiddel 1,5 Liter

 

Is een wasmiddel voor zowel machine als handwas. Het is een heerlijk geurend wasmiddel met de volgende voordelen:

Grootverpaking 5 liter: komt binnenkort op de markt

 

Vanaf heden bij ons verkrijgbaar

1,5 L €12,95

Home.
Hengstenhouderij en KI-station.
KI-station.
In en verkoop paarden.
Fouragehandel.
Veehouderij.
Boerderijvlees.
Foto's.
Voeders.
Producten.
Contact.
Links.