“De Linge”     Oostkapelle

Home.
Hengstenhouderij en KI-station.
KI-station.
In en verkoop paarden.
Fouragehandel.
Veehouderij.
Foto's.
Producten.
Contact.
Links.

Naturell

EUR 14,20

incl. 6 % BTW

 

Naturell 15kg Graanvrij, melassevrij

Een premium muesli! De “net wat andere” natuurlijke muesli zonder pellets, zonder melasse, zonder haver en met een laag eiwitgehalte. Met rozenbottel, appelpulp, wortelstukjes, zonnebloempitten, lucerne-hooi, dinkelspelt en aromatische thee-kruidenmix. Uitgebalanceerd en rijk aan werkzame stoffen. Voor iedereen die iets bijzonders zoekt voor zijn paard.

 

Veulen-NOOD-pakket

De noodverzorging bij complicaties tijdens de eerste levensdagen. Met levensnoodzakelijk colostrum-poeder van top-kwaliteit en veulen-melkpoeder in hersluitbare emmer. Inclusief flessenspeen en voerschema.

Veulen-NOOD-Pakket

EUR 102,50

incl. 6 % BTW

 

Westernmix 20kg

Een speciale mix van essentiële aminozuren in pure vorm: 100% verteerbaar en benutbaar in de dunne darm! Hiermee wordt de voederwaarde van het totaal eiwit verhoogd en dit zorgt binnen korte tijd voor een perfecete bespiering. (ADMR-conform!)
Verder nieuw: dubbele doseinrg vitamine E en selenium en Ω-3-plantaardige olie als extra energiebron.
Onveranderd smakelijk, met energierijke graanvlokken (zonder haver), knapperige erwtenvlokken en lucernehooi, net als natuurlijke vitaminen- en voedingsstofbronnen zoals biergist en appelpulp.

Geen aanvullend spiersupplement of mineraalvoer meer nodig!

Marstall Western Struktur-Muesli: Ideaal voor vele rassen. Perfecte spieropbouw, kracht, snelheid, wendbaarheid, vlot herstel, uithoudingsvermogen, rust en prestatiebereidheid.

 

Westernmix

EUR 14,20

incl. 6 % BTW

 

 

 

 

Optimal

EUR 19,95

incl. 6 % BTW

 

Optimal 15kg

Rijke, geconcentreerde muesli met kruiden die de lever ondersteunen,

organisch gebonden sporenelementen en waardevolle nutriënten uit

natuurlijke grondstoffen.

■ Gereduceerd zetmeel- en eiwitgehalte, rijk aan essentiële aminozuren.

■ Kleine hoeveelheid (500-750 gram) dekt de voedingsbehoefte.

■ Ter verrijking van het dagelijks rantsoen van pensionpaarden.

■ Ter ondersteuning van de nieren, lever en bloedsomloop.

■ Ondersteunt de reinigende werking van de lever en de galfunctie

 

Geconcentreerd

rantsoen, voor

sober te voeren paarden.

Met leverondersteunende

kruiden.

 

Sinfonie

EUR 18,95

incl. 6 % BTW emmer 7 kg

EUR 13,95

Incl. 6% BTW

 

Sinfonie 20kg/emmer 7kg

Revitaliserende en vefrissende kruidenmuesli (geen haver). Uitgelezen melange van kruiden in natuurlijke vorm geeft vitaliteit, gezondheid en ondersteund de luchtwegen. Ter aanvulling of verrijking van het dagelijks rantsoen, ideaal naast graan, pellets of muesli. Met lijnzaad, biergist en Sinfonie Spezial-pellets.

Ook aan te bevelen als 40-dagen-kuur ter ondersteuning van de verharing en ter activering van de stofwisseling .

 

Vanaf heden bij ons verkrijgbaar

marstall Force 20KG/emmer 4kg

Het Premium vitaminen- en mineralenvoeder: compleet en hoogwaardig. Voor elk paard op ieder inspanningsniveau. Bijzonder smakelijk, eenvoudig te doseren in pelletvorm, met alle belangrijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle aminozuren en electrolyten. Ideaal als economische en praktische aanvulling van een hooi-graanrantsoen, maar ook als eenvoudige aanvulling van een prestatierantsoen.

 

Force

EUR 38,50

incl. 6 % BTW

emmer 4 kg

EUR 12,10

Incl. 6% BTW

Marstall Mash TO GO

De praktische Mash-portieverpakking!
De licht verteerbare en smakelijke kant-en-klaar mix van puur natuurlijke bestanddelen, naar een oud Zwitsers recept. Voor een actieve spijsvertering, mooi glanzend vel.
Melassevrij, met waardevol geel lijnzaad, smakelijke appelpulp, zemelen rijk aan voedingsvezels en vele andere spijsverteringsbevorderende ingrediënten. Lastig koken is niet nodig, korte inweektijd met heet water, zonder toevoeging van concerveringsmiddelen of etherische oliën, geen toegevoegde vitaminen- en mineralen. Uitstekend te combineren met een veterinaire behandeling.


Marstall Mash als laatste maaltijd na een zware dag, na lang transport, bij verharen, bij weersverandering, na een wormkuur of veulenen – of gewoon ter smakelijke afwisseling.

 

MashToGo

EUR 1,95

incl. 6 % BTW