“De Linge”     Oostkapelle

Home.
Hengstenhouderij en KI-station.
KI-station.
In en verkoop paarden.
Fouragehandel.
Veehouderij.
Boerderijvlees.
Foto's.
Voeders.
Producten.
Contact.
Links.

marstall Condición

 

Marstall Condicion 20KG

 

De speciale muesli met verlaagd zetmeelgehalte voor Pura Raza Española en andere dressuurtalenten. Voor schoonheid, elegantie en uithoudingsvermogen!
Gebaseerd op het oorspronkelijke Iberische rantsoen, met bijzonder hoogwaardige eiwitten, essentiële aminozuren (in pure vorm toegevoegd) en een gezond haveraandeel. Met ?-3-vetzuurrijke olie, licht verteerbaar, hydrothermisch ontsloten maïs- gerstvlokken en extra rijk aan kauwbevorderende ruwe celstof. Met organisch selenium en veel anti-oxidatieve vitamine E, rijk aan koper en zink voor een mooi vel, imposante manen en gezonde hoeven.

Veulen-NOOD-pakket

De noodverzorging bij complicaties tijdens de eerste levensdagen. Met levensnoodzakelijk colostrum-poeder van top-kwaliteit en veulen-melkpoeder in hersluitbare emmer. Inclusief flessenspeen en voerschema.

Marstall Veulen-Nood-Pakket

Westernmix 20kg

 

Een speciale mix van essentiële aminozuren in pure vorm: 100% verteerbaar en benutbaar in de dunne darm! Hiermee wordt de voederwaarde van het totaal eiwit verhoogd en dit zorgt binnen korte tijd voor een perfecte bespiering. (ADMR-conform!)
Verder nieuw: dubbele dosering vitamine E en selenium en Ω-3-plantaardige olie als extra energiebron.
Onveranderd smakelijk, met energierijke graanvlokken (zonder haver), knapperige erwtenvlokken en lucernehooi, net als natuurlijke vitaminen- en voedingsstofbronnen zoals biergist en appelpulp.

Geen aanvullend spiersupplement of mineraalvoer meer nodig!

Marstall Western Struktur-Muesli: Ideaal voor vele rassen. Perfecte spieropbouw, kracht, snelheid, wendbaarheid, vlot herstel, uithoudingsvermogen, rust en prestatiebereidheid.

 

Westernmix

 

 

 

 

IJslander Robust-muesli

 

 

 

 

Marstall IJslander Robust-muesli 20KG

 

De speciaalmuesli rijk aan vitaminen en mineralen voor paarden die sober gehouden (dienen te) worden en paarden die weinig krachtvoer nodig hebben. Doelgericht op de natuurlijke, veelzijdige voeding afgestemd. Zonder haver en laag in eiwitgehalte, wordt ook bij kleine porties voorzien in alle benodigde voedingsstoffen. Met kruiden in natuurlijke vorm, ontslakkend knoflookgranulaat en verzadigende vezels uit lucerne. Speciaal voor IJslanders, Haflingers, Belgische trekpaarden, Fjorden, Connemaras, Freiberger, Criollos, Friezen en andere koudbloed rassen.

 

 

 

 

Sinfonie

emmer 7 kg

 

 

Sinfonie 20kg/emmer 7kg

 

Revitaliserende en vefrissende kruidenmuesli (geen haver). Uitgelezen melange van kruiden in natuurlijke vorm geeft vitaliteit, gezondheid en ondersteund de luchtwegen. Ter aanvulling of verrijking van het dagelijks rantsoen, ideaal naast graan, pellets of muesli. Met lijnzaad, biergist en Sinfonie Spezial-pellets.

Ook aan te bevelen als 40-dagen-kuur ter ondersteuning van de verharing en ter activering van de stofwisseling .

 

Vanaf heden bij ons verkrijgbaar

Marstall Force 20KG/emmer 4kg/emmer 10kg

 

Het Premium vitaminen- en mineralenvoeder: compleet en hoogwaardig. Voor elk paard op ieder inspanningsniveau. Bijzonder smakelijk, eenvoudig te doseren in pelletvorm, met alle belangrijke vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle aminozuren en electrolyten. Ideaal als economische en praktische aanvulling van een hooi-graanrantsoen, maar ook als eenvoudige aanvulling van een prestatierantsoen.

 

Force

 

emmer 4 kg

 

emmer 10 kg

 

 

Optimal 15kg

 

Rijke, geconcentreerde muesli met kruiden die de lever ondersteunen,

organisch gebonden sporenelementen en waardevolle nutriënten uit

natuurlijke grondstoffen.

■ Gereduceerd zetmeel- en eiwitgehalte, rijk aan essentiële aminozuren.

■ Kleine hoeveelheid (500-750 gram) dekt de voedingsbehoefte.

■ Ter verrijking van het dagelijks rantsoen van pensionpaarden.

■ Ter ondersteuning van de nieren, lever en bloedsomloop.

■ Ondersteunt de reinigende werking van de lever en de galfunctie

 

Optimal

 

 

 

Marstall Lein-Distel-olie 1,5L

(natuurlijk koud geperst!) de ideale, geconcentreerde energie voor sportpaarden, uit hoogwaardige spijsoliën. Goed en licht verteerbaar voor het paard voor snel beschikbare energie, ondersteunt de maag-darmpassage en zorgt het voor een briljant glanzend vel. Lijnzaadolie en Mariadistelolie gelden als de meest hoogwaardige spijsoliën. Dit is te danken aan de vele essentiële, onverzadigde ?-vetzuren, de maatgevende functie bij de opbouw van gezonde cellen en bijdrage aan een optimale celstofwisseling. Ook spelen deze noodzakelijke vetzuren o.a. een functie bij bloedvaten en bloedsomloop en de gezonde ontwikkeling van de foetus. Daarnaast wordt aan Mariadistel een beschermende en ontgiftende werking voor de lever toegeschreven.

Lein-Distel-olie kannetje 1,5 liter

Marstall Fokkerijmuesli 20KG

De ideale Fokkerijmuesli met haver, essentiële aminozuren, organisch selenium, extra veel bèta-caroteen en koper in de ideale verhoudingen voor fokmerries en dekhengsten. Perfect afgestemd op de veeleisende periodes van dracht en lactatie.
Voor uitstraling, conditie, rust en de beste spermakwaliteit bij dekhengsten.
Fokkerijmuesli

Veulenmuesli

Marstall Veulenmuesli 20KG

De perfecte start! De licht verteerbare en buitengewoon smakelijke startermuesli met uitgebalanceerde aminozurensamenstelling.
Smakelijk, licht verteerbaar, geconcentreerd en hoogwaardig. Met magere melkpoeder en marstall ProAmin, de speciale samenstelling van essentiële aminozuren voor een gezonde botontwikkeling, naar de laatste wetenschappelijke inzichten samengesteld. Ideale verhouding mineralen en sporenelementen (rijk aan koper). Met organisch selenium (seleniumgist) voor meer vitaliteit en weerstand.
Voor veulens vanaf de 2
e levensweek tot min. 2 maanden na het spenen.
Naturell 15kg havervrij, melassevrij

Een premium muesli! De “net wat andere” natuurlijke muesli zonder pellets, zonder melasse, zonder haver en met een laag eiwitgehalte. Met rozenbottel, appelpulp, wortelstukjes, zonnebloempitten, lucerne-hooi, dinkelspelt en aromatische thee-kruidenmix. Uitgebalanceerd en rijk aan werkzame stoffen. Voor iedereen die iets bijzonders zoekt voor zijn paard.
Naturell
Marstall Senior Plus 20KG
bijzonder smakelijke, licht verteerbare en gevarieerde speciaal-muesli voor oudere en herstellende paarden. Voorziet alle benodigde voedingsstoffen bij verslechterende spijsvertering en stofwisseling als gevolg van ouderdom. Met waardevolle biergist, algenextracten, lijnzaad, appelpulp, erwten- en wortelvlokken, tarwezemelen, enz.
Marstall Weide-Riegel 2KG /5KG
Voor de individuele dagelijkse mineralenvoorziening. De smakelijke koek, rijk aan ballaststoffen, wordt als een paardensnoepje uit de hand gegeven en is eenvoudig te doseren.
Bij overvloedige weidegang zorgt weidegras vaak wel voor voldoende vetoplosbare vitaminen, maar ontstaat vaak een tekort aan mineralen. Om deze aan te vullen, bevat Weide-Reigel alleen hoogwaardige mineralen en sporenelementen zonder toegevoegde vitaminen. Ter ondersteuning van een regelmatige spijsvertering bevat de Weide-Riegel verder veel zemelen, rijk aan ballaststoffen.

Weide-Riegel
Stall-Riegel
Marstall Stall-Riegel 2KG/5kg
Voor de individuele dagelijkse vitaminen- en mineralenvoorziening. De smakelijke koek wordt als een paardensnoepje uit de hand gegeven en is eenvoudig te doseren. De Stall-Riegel is het hele jaar rond te verkrijgen.
De hoogwaardige en uitgebalanceerde vitaminen- en mineralen aanvuling voor paarden op stal of met uitloop, bij lichte tot middelzware belasting. De Ca:P-verhouding is met 2,8:1 speciaal afgestemd als aanvulling op een eenzijdige voeding van hooi en granen. Dagelijks gebruik voor de optimale aanvulling.
Nu met verbeterde receptuur: met smakelijke luzerne!
Senior Plus
Marstall Faser-Light® 15KG: Melasse- en glutenvrij, prebiotisch Light-voeder zonder graan, met laag energie- en zetmeelgehalte. De mengeling, die de kauwactiviteit stimuleert, bestaat uit gehakseld hooi uit de Allgäu (Beieren) en luzerne. Rijk aan darmactieve en darmwerkzame marstall Previta-vezels (13 %). Voor alle sober te voeren paarden, die geen of weinig arbeid verrichten.
- Zetmeel- en suikerarm, energiearm, stimuleert kauwactiviteit en speekselproductie.
- Uitgebalanceerde gehaltes vitaminen, mineralen en sporenelementen.
Geen aanvullend vitaminen- en mineralensupplement nodig.
De speciale marstall Previta-Faser®: een speciaal mengsel van verschillende, functionele, “intelligente” voedingsvezels, met alle typische positieve eigenschappen van ballaststoffen. Bij de vertering hiervan (fermentatie door microben) ontstaan in de dikke darm verschillende darmactieve en laagglycemische voedingsstoffen die daarnaast helpen de darmcellen gezond te houden.
Faser-Light
Vito
marstall Vito 20KG: Het speciaalvoeder voor paarden met voedingsgerelateerde stofwisselingsproblemen, die zonder granen gevoerd moeten worden.
Graanvrij, melassevrij, kauwactiviteit bevorderend hooi- en luzerne haksel.
Energierijk met waardevolle omega-3-olie, bijzonder veel vitamine E, zink en selenium. Ook geschikt voor sportpaarden.
Samengesteld naar wetenschappelijke aanbevelingen voor het suiker- en zetmeelarm voeren van paarden met stofwisselingsproblemen.
Marstall Bergwiesen-Mash 20KG/ emmer 5KG
De graan- en melassevrije, suikerarme en licht verteerbare slobber! Rijk aan darmactieve, intelligente Previta-vezels, met bewezen prebiotische werking. Zonder toegevoegde suikers, vitmaminen en mineralen.
Bergwiesen-Mash

emmer 5 kg
Marstall Bonus light snoepjes 1,5KG


Snoepen zonder schuldgevoel! Graan- en melasssevrij, laag glycemische index en zonder toegevoegde suikers. De bijzondere samenstelling uit appel en tijm is een goed alternatief voor de “normale” paardensnoepjes en is daardoor ook de optimale beloning voor paarden met stofwisselingsproblemen.
Bonus light
Marstall Zoutliksteen (met koord):

natuurzuiver steenzout uit het Himalaya-gebied! >97,5 % NaCl levensmiddelenkwaliteit. Iedere steen is uniek!
Stuk voor stuk uitgehakt, gewassen, in de zon gedraoogd en per stuk verpakt. Net zo zuiver en rijk aan mineralen als bij het ontstaan, zo'n 250 miljoen jaar geleden. Doordat in iedere steen een gat is geboord en een koord wordt meegeleverd, zijn de likstenen eenvoudig op te hangen.
gewicht per stuk: 2-3 kg
Zoutliksteen
Marstall Rondo:

Biotine product met zink voor natuurlijk mooie hoeven, haren en huid. Ook voor hoogdrachtige en lacterende merries en veulens in de groei.
Marstall Exzem-plus:

natuurlijk, puur kleimineraal
- darm- en bloedreinigend
- ontlast de stofwisseling
- voor paarden met een gevoelige huid
Paarden met zomerkriebels
Marstall Amino-Muskel PLUS
- concentraat van kristallijne aminozuren
- essentiële aminozuren van top-kwaliteit
- lysine, methionine, threonine, cystine, leucine, tryptofaan
- hoogwaardig eiwit
- optimale spieropbouw
- Ideaal voor sport- en Westernpaarden

Marstall Amino-Muskel PLUS: Voorziet het paard doelgericht met alle belangrijke essentiële aminozuren en dekt daardoor ook de verhoogde behoefte hieraan bij b.v. groei, zware spierarbeid of herstel. Voor optimale opbouw van spieren, botten, haar, huid en hoeven en productie van hormonen en anti-lichaampjes (immuunsysteem) etc..
Door doelgerichte toevoer van aminozuren kan met Amino-Muskel PLUS het totale eiwitgehalte van een prestatierantsoen verlaagt worden en daarmee de stofwisseling ontlast. Voor alle paarden, voor doelgerichte spieropbouw!
Rondo
ExZem-Plus
Amino-Muskel PLUS