“De Linge”     Oostkapelle

Agrivet Antiklit en glansspray

Gebruiksklaar glans- en anti-klit middel voor vacht, staart en manen. Dit kwaliteitsproduct zorgt ervoor dat vacht, staart en manen langdurig klitvrij blijven en de vacht een fijne glans geeft. Bespaart uren poets- en kamtijd omdat Anti-klit stof- en vuilafwerend werkt en klitvorming voorkomt. Anti-klit is goed uitwasbaar en voorkomt het ontstaan van nieuwe vervuilingen . Mest, urine- en transpiratie vlekken verdwijnen door enkele borstelstreken.
Voordat Anti-klit aangebracht wordt eerst het paard goed wassen met Paarden- of veeshampoo en hierna borstelen. Dan Anti-klit opsprayen en gelijkmatig verdelen. Hierna het paard uitborstelen om een mooie glanzende vacht te krijgen. Wordt geleverd inclusief sprayer.
Home.
Hengstenhouderij en KI-station.
KI-station.
In en verkoop paarden.
Fouragehandel.
Veehouderij.
Boerderijvlees.
Foto's.
Voeders.
Producten.
Contact.
Links.
Agrivet Antiklit en glansspray
1L

Agrivet Paardenshampoo

Hoogwaardige verzorgende shampoo voor paarden en pony’s. Bevat Tea-tree-, Lavendel- en Aloë-Vera-extract. Zorgt een zachte, glanzende en fris geurende vacht. Geschikt voor dagellijks gebruik.
Paardenshampoo Agrivet houdt de natuurlijke vetten in stand en geeft een zachte glans. Zorgt voor een goede doorkambaarheid en reinigt tot op de huid. Werkt vuilafstotend en is hoog geconcentreerd dus zuinig in gebruik.
Agrivet Paardenshampoo
750ML


Dazen/vliegen/muggenspray

Natuurlijke dazen, teken en horzelwerende spray op basis van etherische oliën, om dazensteken te voorkomen. Te gebruiken voor dier, mens en omgeving. Eenvoudig en gemakkelijk in gebruik, bevat geen DEET en is langdurig werkzaam. Weerhoudt ongedierte om zich in de buurt te bevinden van mensen en dieren die met Anti-Daas zijn ingespoten.
Dazenspray
500ML

Aluminiumspray

Ter bescherming en genezing van wonden. Zorgt voor een goede afdekking van de wond terwijl deze wel kan ademen. 1 tot 2 maal daags te gebruiken.
Aluminiumspray
200ML